27-04-2015 Koningsdag
Spontane flyer-actie Groningen stad.

27/28/29-03-2015
Flyers verspreiden tijdens het Whiskyfestival Noord-Nederland in Der Aa-kerk.

18-04-2014
Enquête gelanceerd.

Opgeven mailinglist
Je naam

Je emailadresHier vind je een korte omschrijving over de mensen achter Prikky's. Als we wat vertellen over de ingrediënten en het bedrijf, dan moeten we natuurlijk ook wat vertellen over de mensen achter Prikky's
Op dit moment bestaat het team uit twee broers, Arvid en Eric. Hieronder wat meer beschreven over hen.


Over Eric, tja wat vertel je allemaal over je broertje…
Eric inmiddels 37 jaar en van jongs af aan al bezig geweest met koken, alleen wegens zijn sociale kant heeft hij eerder gekozen om met gehandicapten te gaan werken. Zoals we allemaal weten wordt er nogal wat in de zorg gekort en zijn de werkomstandigheden niet meer zodanig dat Eric daar lekker kon werken. Omdat Eric graag kookt is in de loop van de verzorgende jaren het idee ontstaan om een restaurant/eetgelegenheid te beginnen en dan natuurlijk met Eric’s idealen en passie voor plantaardig. Ondertussen zijn Eric’s kookkunsten, zijn kennis van kruiden en specerijen en omstandigheden zodanig dat hij klaar is voor de uitdaging van zijn leven… Een eetcafé op een plantaardige basis!
Het spreekt voor zich dat Eric de recepten, menu’s en natuurlijk kookt voor de gasten van Prikky.Arvid is 39 en is voorheen werkzaam geweest als IT’er bij meerdere bedrijven. Vanaf Prikky's een serieus idee werd is hij betrokken bij het ontwikkelen van het concept en de daarbij horende zaken voor de realisatie.Een groot deel is deze website, Facebookpagina, maar ook zeker een stuk brainstormen over het idee Prikky's.
Arvid is vader van twee dochters. Een tweeling van bijna elf jaar.
Arvid Kunnen we de gastheer noemen van Prikky's. Hij zorgt voor een plezierige en aangename avond.
Voor alle drankjes kun je bij hem terecht en zal jou aan tafel helpen met de menukaart en de bestelling opnemen.


© Prikky's
Huisstijlontwerp: Edgar van de Crommert | www.dooredgar.nl